2010-10-09
 22:29:00

Helg..

Idag har jag och Linneagumman varit och hälsat på hos min kära arbetskamrat Carola! :) Hon bjöd på korvstroganoff och en riktigt god cheesecake med blåbär. Vi var ut på en promenad och tittade på kossor och får, Linneagumman somnade i vagnen och sov i ca 3,5 timmar innan jag väckte henne för att kunna åka hem! :P Det var väl det friska bya-luften som gjorde det! ;)

Annars har det inte hänt så mkt i helgen. Vi har varit hos Mattias i Sjulsmark, hälsat på farmor och bara tagit det lugnt. Ska försöka lura med mig Mattias på en prommis imorgon tror jag. :P

Just nu sitter jag och väntar på att få gå och sova. Mattias har främmande så dom sitter i köket och pratar och har trevligt. Själv känner jag mig väldigt osocial och det är en ansträngning att bara hålla ögonen öppna.

Så, imorgon är det söndag, sen väntar en ny arbetsvecka, och det känns fortfarande lika roligt att åka iväg på jobbet. Jag gruvar däremot lite till vintern då det är mörkt på mornarna och jag måste gå till jobbet! Tycker att det är så obehagligt med mörkret! Men men, jag väjer mig väl. Ska köpa mig ett överfallslarm tror jag ;)

Nä, nu tror jag att jag ska försöka sova, trots livet i köket.. Ska ju orka med morgondagen oxå. :)
Så, God Natt! :)